سلام، من توو هفته 5 بارداری ام،یه درد نامحسوس از ناف تا زیرشکم دارم تقریبا تمام روز باهامه وقتی هم غذا میخورم بیشتر میشه، ولی طوری نیست که اذیت بشم و بشه بهش درد گفت،فقط نگرانم که مشکلی پیش نیاد و میخوام بدونم آیا این درد طبیعیه؟ الان 1هفته است که این درد رو دارم،ممنون میشم اگه راهنماییم کنید....

اطلاعات تکمیلی

سن20جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در هفته های اول  بارداری  دردهای پریودی که گهگاهی به سراغ شما می آید طبیعی است وجای نگرانی ندارد موفق باشید