با سلام خسته نباشی.من روز 21دوره ام هستم .و دوره هام 33-35روزست ولی الا ترشحات صورتی دارم با دل درد های خفیف گاهی وقتا و در حال اقدام میخاستم بدونم بدونم ایا باردارم ؟؟ ماه گذشته دوفاستون مصرف کردم از 1بهمن تا 27بهمن .ولی 16بهمن پریود شدم بعد از قطع قرص هم پریود شدم 4روز طول کشید.وتا الا ک ترشحات صورتی قهوه ای خیلی کم دارم .امکان بارداری هست ؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود داشتید آن وقت از تست بیبی چک استفاده کنید قرص دوفاستون را باید از روز ۱۵ سیکل قاعدگی به مدت ۱۰ شب شبی ۲ عدد مصرف کرد روش استفاده شما غلط بوده