با سلام و وقت بخیر آیا التهاب و عفونت لثه مادر در زمان شیردهی اگه درمان نشه برای نوزاد شیرخوار هم مضره و میتونه عفونت از طریق شیر به نوزاد هم منتقل بشه؟ عفونت دندان چطور؟ ممنون که پاسخگو هستین

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
وقت شما هم بخير
خير عفونت دندان شما از طريق شير به نوزاد منتقل نميشه و ضرري براي نوزاد نداره.اما عفونت دندان ميتونه براي خودتون بسيار مضر باشه كه رايجترين آن آسيب به دندان هاي كناري و در موارد ديگر حتي باعث بروز مشكلات قلبي ميشه.بنابراين در اولين فرصت نسبت به درمان دندان اقدام كنيد.