آیا شیر پاستوریزه برای کودک یک ساله ضرر دارد؟

با سلام پسر من تازه رفته توی یک سالگی تا الان فقط شیر خودم رو میخورد و بعد از شیش ماهگی غذا هم بهش دادم الان خودم باید چند روز دیگه برم دانشگاه و تقریبا هفت هشت ساعت خونه نیستم که بهش شیر بدم ولی وقتی برگشتم میتونم بهش شیر بدم سوال من اینه که آیا پسرم توی این هفت هشت ساعت اگه شیر خودمو نخوره و فقط غذا بخوره براش ضرری نداره؟ و اینکه میتونم بهش توی این ساعت هایی که نیستم شیر پاستوریزه بدم یا نه؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

از یک سالگی به بعد می تونید از شیرگاو بدون نگرانی استفاده کنید. توی سن یک سالگی نیاز به مصرف شیرخودتون نیست . ترکیبی  از غداهای کمکی و شیر پاستوریزه بهترین رژیم غذایی برای کودکان در این سن هست

با احترام