تاثیر لیزرهای زیبایی بر بارداری

سلام وقتتون بخیر

و با عرض تسلیت فرا رسیدن ایام  محرم

یکی از اشنایان در مطب پوست و مو مشغول کار هستن و چند وقتیه که برای بارداری اقدام کردن

ایشون گاهی کار لیزر مشتریان رو انجام میدن براشون و حالا سوال اینکه ایا درصورت باردار بودن انجام دادن لیزر برای مشتریان براشون مشکل بوجود میاره و به جنین اسیبی وارد میشه؟ ممنونم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  اگر اشعه لیزر به خودشان برخوردی نداشته باشد مشکلی به وجود نمی آید در ضمن حتما به پزشک پوست و مو نیز اطلاع بدهند که باردار هستند موفق باشید