کوچک بودن سر والدین و احتمال انتقال آن به فرزند

باسلام،بنده تازه باردارشدم،امامشکلی وجودداره، همسر بنده سری کوچک نسبت به بدنش داره،اما از نظر ذهنی هیچ مشکلی نداره.بنده خیلی میترسم که فرزندم نیزسرش کوچیک باشه،چون کسانی که میبینن متوجه میشن،به نظرشمااحتمال داره که فرزندم این شکلی متولدبشه؟چگونه میتونم ازاین مشکل جلوگیری کنم؟

پاسخ مشاور
سلام. شکل و سایز سر یک زمینه ژنتیکی می تواند باشد که در سمونوگرافی هم مشخص می شود ولی راهی برای جلوگیری نیست و بچه باید متولد شود  و دور سرش اندازه گیری شود