تب و لرز و بدن درد بعد از سزارین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 109 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یک هفته است که سزارین کردم و دو سه روزه  که گاهی وقتا بدن درد میشم و تب و لرز و بی حال درجه تبم الان 39 هست  و یه مورد دیگه از روز دوم شکم بند بستم از بالای بخیه ها که یعد چهار روز دیدم زیر بخیه ها متورم شدن وقتی بازش میکنم بعد یه چند ساعت ورمش میخابه  ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
با توجه به درجه بالاي تب،  جهت بررسي عفونت داخلي و محل بخيه ها به پزشك مراجعه كنيد

تجربه شما

سلام من هم موقع سزارین دقیقا مثل شما شدم.گویا بدنم دچار عفونت شده بود چون تو اون مدت سرماخوردگی وحشتناکی گرفتم.اینا از عوارض سزارین بدن خیلی ضعیف میشه و مقاومتش در برابر عوامل بیماریزا از دست میده.حتما برو دکتر گلم تا با انتی بیوتیک بهتر شی.

@جیران دخت

سلام عزیزم شما اینجوری شدی دارو مصرف کردی ؟؟چه دارویی و چقد طول کشید خوب بشی؟؟