با سلام.من تو هفته 33 و یک روز  که به سونو مراجعه کردم وزن جنین رو2400 و اندازه دور سر و طول بازو رو حدود هفته 36 اعلام کرد.با توجه به اینکه قد من 172 هستش میخواستم بدونم ایا این وزن نرمال هست یا زیاده؟اگه زیاد هست چیکار میتونم بکنم تا وزن اضافی نگیره. و بنظر شما وزنش موقع تولد چقدر میشه.لطفا به سوالم پاسخ بدید.ممنون

پاسخ مشاور
با سلام
در سونوگرافی های جنینی میزان وزن و سایر شاخصهای انتروپومتریک دقیق نبوده و امکان خطا بالاست.
با این حال اگر قصد زایمان واژینال (طبیعی )دارید بهتر است وزن نوزاددر زمان تولد زیر 4 کیلو گرم باشد. سعی کنید از مصرف غذاهای پرکالری مثل انواع فاست فود و شیرینیهااجتناب کرده در مصرف کربوهیدرات زیاده روی نکنید و سهم عمده غذای مصرفی به شکل سبزیجات و پروتئین(گوشت مرغ و ماهی و لبنیات کم چرب) باشد.
درصورتی که قند خون طی بارداری اندازه گیری نشده حتما چک شود.