درمان یبوست نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 258 بازدید 1 تبادل تجربه

فرزند من 56 روزه است و حدود 18 روز است که دچار یبوست شده و شکمش هر 5-6 روز یکبار و اونم با تحریک مقعدش و یا شیاف کار میکنه. روزی سه وعده 60 سی سی شیر خشک آپتامیل میخوره. الان آپتامیل پپتی میخوره.

پاسخ مشاور
با سلام
جهت درمان یبوست در نوزاد نیاز به بررسی دقیق و معاینه میباشد.
با این حال یکی از عوارض مصرف شیرخشک یبوست بوده و پیشنهاد میشود در صورت امکان مصرف شیرخشک قطع و نوزاد با شیر مادر تغذیه شود. درصورتی  که امکان قطع شیرخشک نیست و نوزاد علایم الرژی به پروتئین شیر گاو ندارد میتوان شیر خشک گیگوز را جایگزین کرد.

تجربه شما

بچه من هم همین مشکل رو داشت

بهترین دکترها بردم

دارو دادن و عوض کردن شیر خشک فایده ای نداره

توی هر وعده شیر خشکش یه دونه قند بنداز بعد از دو روز تنظیم میشه

این روش امتحان شدست حتما انجامش بده داروی شیمیایی بهش نده