سوزش شدید در نزدیکی بعد از سزارین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 4975 بازدید 2 تبادل تجربه

باسلام الان دوماهه زایمان کردم سزارین موقع نزدیکی سوزش شدیددارم و درد به دکترمراجعه کردم برام پماد تریپل سولفا تجویز کردن اما یک بار مصرف کردم سوزش بسیارشدیدگرفتم شستم چیکار کنم ؟ علت چیه ؟دیگه نتونستم استفاده کنم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرایط و وضعیت جسمانی شما این مسئله طبیعی است بعد از زایمان وبه خصوص در دوران شیر دهی به علت خشکی واژن بعضی از خانم ها بعد از نزدیکی  دچار سوزش واژن می شوند میتوانید در هنگام نزدیکی  از ژل لوبریکانت استفاده نمایید

تجربه شما

خواهر من یه آدم استرسیه سزارین رو پیش دکتر مظفر جلالی انجام داد و قبل عمل هیچ استرسی نداشت. خیلی دکتر خوبیه.

منم اینطور بودم.هورمون شیردهی باعث شده واژنت خشک بشه وقتی واژن خشک بشه و نزدیکی باشه احتمال عفونت خیلی بالا میره باعث میشه مکرر عفونت بگیری.بهترین درمان هم گیاهیه من از همه راههای شیمیایی رفتم نتیجه نگرفتم