سلام. من خیلی حالم بد هستش حدود 3 ماه پیش سقط داشتم تو هفته ی 9 بارداری بخاطر از کار افتادن قلب جنینم مجبور به سقط شدم این هفته نمیدونستم باردارم و رفتم مسافرت اونجا زیاد گشتم لکه بینی پیدا کردم بعد که رفتم دکتر آزمایش دادم دونستم باردارم الان از یکشنبه تا حالا لک دارم با کمر درد شدید البته لکه های قهوه ای و گاهی خون قهوه ایی اینم بگم معاینه ام کردن رحمم بسته بود چیکار کنم به نظرتون بازم سقط میشه یعنی ؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بايد تحت نظر پزشك باشيد و به احتمال زياد براتون شياف يا آمپول تحويز ميكنن كه از سقط جلوگيري بشه استراحت كامل توصيه ميشه