با سلام من این ماه اقدام به بارداری کردم چهار روز از وقت پریودی میگذره بعد چهار روز خون تو ادرار میبینم روز بعد کمی بیشتر میشه ولی اصلا شبیه به پریودی نیس حتی رنگش فرق میکنه ازمایش دادم کاش میشد عکس ازمایش رو براتون بفرستم علایم بارداری رو داشتم حالا بنظرتون چیکار کنم ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باتوجه به شرایط شما وشرح حالی که ذکر کرده اید بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت باردار بودن یا باردار نبودن شما مشخص شود موفق باشید