سلام ميخوام قرص زيره بخورم بلكه يكمي لاغر شم اما براي كيستم ميترسم ايا ضرري نداره؟ اينم بگم تحت درمانم و فعلا دكتر داروهامو قطع كرده لطفا جواب بديد خيلي برام مهمه

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
اگه به اندازه مصرف کنید مشکلی نداره. حتی در بعضی موارد از معجون عسل، کنجد و زیره برای درمان قاعدگی های نامنظم و کیست های تخمدانی استفاده میکنیم

با احترام