تمایل زیاد به رابطه جنسی

سلام و خسته نباشید

با عرض معذرت سوالی دارم

من 25سالمه 3ساله ازدواج کردم اوایل تمایلی به رابطه زناشویی نداشتم اما حدود 1 ساله میل جنسی ام خیلی زیاد شده البته نه به حدی ک ذهنم طول روز درگیرش بشه،

شوهرم اوایل خیلی گرم بود اما چند وقتی هست ک نمیدونم من خیلی گرمم یا اون سرد شده کلا تمایل من خیلی بیشتره اینم بگم شرایط کاریش خیلی سخت شده و همیشه تا دیر وقت سرکاره

حالا من خیلی اذیتم از طرفی دوست دارم هر روز رابطه داشته باشیم از طرفی هم خجالت می کشم و دوست دارم شوهرم پیش قدم بشه اینم بگم ک شوهرم خیلی از این حالت من خوشش میاد

چکار باید بکنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
 تعداد دفعات رابطه جنسی هر دو زوج ممکن هست با زوج دیگه متفاوت باشد مثلا یک زوج ممکن هست هر روز هفته  رابطه جنسی داشته باشند و زوج دیگر چندماه یکبار و هر دو رضایت داشته باشند. الگوی تعداد دفعات رابطه جنسی شما دو نفر به رضایت شما دو نفر بستگی دارد واینکه شما میل جنسی بالایی دارید مشکلی ندارد چون هردو رضایت دارید
در روابط زناشویی خجالت نه تنها معنا نداره بلکه توصیه شده که سعی کنید هیجان رابطه را بیشتر کنید .اینکه همسر شما از زیادبودن میل جنسی شما رضایت دارند خیلی خوبه و همانطور که خودتون اشاره کردید شرایط کاری سخت و دغدغه فکری در مردان باعث کاهش میل جنسی در مردان میشود پس هیچ کدام از شما مشکلی ندارید لکن شرایط زندگی وآرامش فکری دونفر میتونه در زیاد یا کم شدن میل جنسی تاثیر بزاره
پیشنهاد میکنم سعی کنید محیط امن وارامی رو برای همسرتون محیا کنید هرچه قدر ایشان ارامش فکری داشته باشند امادگی بیشتری برای رابطه خواهند داشت
قرار نیست همیشه مرد پیش قدم شود لکن میتوانید برای این منظور محیطی را فراهم کنید که به تحریک ایشان و افزایش میل جنسیشون کمک کنه
ماساژ دادن همسر پوشیدن لباسهای تحریک کننده ظاهری مناسب و ایجاد فضای گرم وصمیمی و... استفاده کنید
اگر احساس میکنید که همسرتان نمیتواند پاسخگوی نیاز شما شود بهتر است هردو از سکس تراپیست کمک حرفه ای دریافت کنید
موفق باشید