آیا کودک من نقص توجه و تمرکز دارد؟

دخترم توي محيط بيرون با ما راه نميره اكثرا اين ور و اونور ميره .خونه كسي هم بريم اكه بچه نداشته باشن كه بازي كنن معمولا خونه رو ميگرده جايي هم بريم مثل مطب دکتر و بانك و ... همين طوريه اما خونه اين طور نيست. 4 سالشه. توخونه ماشين بازي ميكنه كتاب ميخونم گوش ميده. تلويزيون ميبينيم. وسايل رو بدم ببره بزاره جايي ،ميبره .نميدونم حالا نقص توجه و تمرکز داره يا نه? ضمنا كارگاه مادر و كودك هم ميبرم سر كلاس هم ميگرده و راه ميره...

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام.
تشخیص گذاری اختلال  "بیش فعالی و نقص توجه و تمرکز" نیاز به علائمی دارد که باید به دقت ارزیابی شود. البته با توجه به نکاتی که شما اشاره کرده اید، کودک شما فقط پرجنب و جوش است؛ چون هم "دقت و توجه شنیداری" به کتاب خواندن شما و هم "دقت و توجه بینایی" به تلویزیون نشان می دهد؛ که این ها همه نکات مثبتی بر رد تشخیص بیش فعالی است. تا زمانی که جنب وجوش فرزند دلبند شما خللی درفعالیت های روزمره اش ایجاد نکند و مانع از یادگیری او نشود، نگرانی شما مادرمهربان بی مورد است. پیشنهاد بنده برای فرزند شما، استفاده از ماساژهای آرام سازی است.
تیم نی نی سایت از تاریخ 22 الی 25 شهریور با برگزاری کارگاه های مختلف_از جمله کارگاه ماساژ کودک و نوزاد_ در نمایشگاه "مادر،کودک و نوزاد" همراه شماست. موفق باشید.