پسرم 2.5 سالشه به نظر شما این سن برای رفتن به مهد کودک مناسب است؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

کاربر گرامی سلام.

معمولا کودک در سن 3 سالگی وارد مرحله اجتماعی شدن میشود. تدریجا به برقراری ارتباط با دیگران تمایل پیدا میکند و از بازی با کودکان دیگر لذت میبرد. حدودا در سن 3سالگی است که به دیگران اجازه می دهد تا با اسباب بازی هایش بازی کنند؛ چون تا قبل از آن اسباب بازی ها و وسایلش را جزئی از بدن خودش می داند و این مسئله را نمی پذیرد که با کودکان دیگر در استفاده از وسایل خودش یا آنها، شریک شود. البته این سن تقریبی است و ممکن است فرزند دلبند شما از لحاظ اجتماعی شدن در مرحله بالاتری باشد و شرایط مهدکودک (ارتباط گیری با مربیان، رعایت قوانین مهد، پذیرش نظم، استفاده از وسایل مشترک و ...) را بپذیرد. تجربه نشان داده که بین سن 3 تا 4 سالگی، همراهی مادر با فرزند در مهدکودک، به صورت یک روز در میان در حد 1 الی 2 ساعت بازی با کودکان دیگر، می تواند مفید باشد. تشخیص این مسئله باتوجه به نکاتی که عرض کردم برعهده شماست و البته با چند جلسه رفتن به مهدکودک به صورت آزمایشی قابل حدس است. موفق باشید