نگرفتن پستانک توسط نوزاد 2ماهه

دختر دوماهه من پستانک قبول نمی کند و مارک پستانک من wee می باشد ایا به خاطر این است که من از اول به فرزندم پستانک ندادم و عادت نکرده یا باید یک مارک دیگه ای از پستانک که نرم تر است را به فرزندم بدهم ؟

پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

عزیزم اگر كه تغذیه از راه سینه breast feeding خودتون داره و مشكلی باهاش نداره ایرادی نداره ك پستونك رو دوست نداره.

میتونید ماركش رو عوض كنید و ماه بعد دوباره امتحان كنید

اما در كل اگر دوست نداشت هم مشكلی نیست🙏🌸