افزایش رشد دندان در کودک 16 ماهه

سلام دختر 16 ماهه ای دارم که فقط دوتا دندون پایین و دو تا دندون بالا رو زده هر دندون شش ماه طول میکشه تا جوونه بزنه در حالیکه بچه های هم سنش حداقل شش یا هشت دندون در آوردن خیلی استرس دندون دخترم رو دارم آزمایش کلسیم و ویتامین دی هم داده کمبود ویتامین و کلسیم نداره لطفا راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
سن رويش دندان در بچه ها با هم متفاوته
حتي اگر بچه اي تا ١٧ ماهگي هيچ دنداني هم نداشته باشه طبيعيه.
بنابراين نياز به نگراني نيست.به علاوه اينكه تاخير در رويش دندان ها لزوما دليل بر كميود كلسيم يا ويتامين خاصي نيست و بيشتر جنبه ارثي داره