جیغ زدن در خواب و به یاد نیاوردن آن

سلام اطرافیانم به من میگن که شبا توی خواب جیغ میزنم و حتی یکی دوبار از روی تخت باحالت جیغ زدن بلند شدم و دویدم ولی وقتی بیدار میشم و اینارو بهم میگن اصلا چیزی یادم نمیاد. گاهی به یاد میارم ولی در اکثر مواقع نه. درماه یک یا دوبار اینجوری میشم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام
یکی از اختلالات خواب، خوبگردی یا جیغ زدن در خواب است. در این حال ممکن است فرد از تخت خواب بلند شود و اقدام به راه رفتن بکند در حالی که اصلا بعد از بیدار شدن  خودش به خاطر نداشته باشد.
در این موارد اطرافیان بیمار باید تمهیدات حفاظتی را رعایت منند به این صورت که اگر احتمال صقوط از راه پله یا بالکن و یا خروج از منزل وجود دارد . اقذامات لازم را انجام دهند.
برای درمان خود اختلال هم توصیه می کنم حتما به روانپزشک مراجعه کنید.

www.drqasemi.com