آزادسازی فولیکول بعد از تزریق آمپول اچ سی جی

سلام من یک فولیکول 22 داشتم دکتر 2 تا آمپول اچ سی جی داد همون موقع زدم  و مرتب اقدام داشتم

الان نزدیک 4 روزه داره میگذره تخمدانمو زیر نافم به شدددت درد میکنه

امکان داره بعد 4 روز آزاد بشه؟؟؟ یا اصلا آزاد نشه؟؟؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بین ۳ تا ۴ روز بعد از تزریق امپول هاش سی جی باید یک شب در میان اقدام به بارداری داشته باشید دردهای شما ممکن است به علت عوارض استفاده کردن از آمپول و داروهای تحریک تخمک گذاری باشد اگر گهگاهی این تیر کشیدن ها به سراغ شما می آید طبیعی است