سلام من هی دارم میپرسم جواب نمیدین تروخدا جواب بدین من دوروز مونده به پریود رابطه مشکوک داشتم و یه قرص الدی خوردم بعد دوازده ساعت دوتا الدی دیگه باز پریود نشدم و فرداش دوتا قرص اوسیز مصرف کردم باز پریود نشدم بعد فرداش که سه روز از رابطم گذشته بود رفتم آزمایش خون ومنفی بود دکتر چهارتا آمپول نوشت دوتا دوتا زدم گفت بزنی پریود میشی ولی دوروز گذشته پریود نشدم بی بی چکم استفاده کردم منفی بودآیا احتمال بارداری هس یا اگه نه چرا پریود نمیشم تروخدا جواب بدین دارم از استرس میمیرم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز علت تاخیر پریودی شما استرس واضطراب می باشد نیازی به مصرف این همه دارو نبوده است شما تا ۱۴ روز دیگر زمان دارید تا پریود شوید بنابراین نگران نباشید موفق باشید

تجربه شما

عزیزم چقد عجله واسه پریود شدن داری.  همون قرص اورژانسی که خورده بودی کافی بود. بعد از قطع قرص یا حتی آمپول سه الی ده روز زمان میبره تا پریود شی.  نگران نباش.