داروی گیاهی برای لاغری

841 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام میخاستم بدونم واسه لاغری چه داروهای گیاهی جواب میده لطفا هر کی هر چی میدونه بگه

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
اقدام برای لاغری و کاهش وزن باید با تغییر در سبک زندگی صورت گیرد به عبارت دیگر کاهش مواد غذایی دریافتی و افزایش فعالیت فیزیکی عواملی هستند که منجر به لاغری خواهند شد . در کنار آن استفاده از داروهای شمیمایی و گیاهی هم برای تسریع رسیدن به هدف استفاده می شوند که علی رغم پیشرفت علم تا این لحظه گیاهی برای کمک به لاغری که دارای اثرات واضح درمانی بوده و  فاقد عوارض جدی سلامتی باشد کشف نشده است.

تجربه شما

سلام

من چای سبز ، عرق کاسنی و عرف زیره سبز و عرق برگ زیتون رو هم مصرف کردم هم خیلی شنیدم ولی همونجور که آقای دکتر گفتن اینا فقط به لاغری کمک میکنه و به تنهایی موثر نیست

@بانوهستی

سلام

ببخشید چه جوری استفاده میکردین؟ ترکیب کردین؟ روزی چقدر استفاده میکردین؟ و خودتون نتیجه گرفتین؟