سلام من یه پسر چهار ماهه دارم و روش جلوگیری از بارداریم ‌امپولای سه ماهست ولی بازم همسرمم با کاندومدجلو گیری داره دیشب موقعه رابطه کاندوم پاره شد و مایع منی داخل واژنم ریخت من به سرعت داخل واژنمو شستم و تو نی نی سایت تاپیک زدم گفتن قرصاورژانسی بخور منم دوتا قرص اورژانسی ۷۵/خوردم ولی صبح که رفتم درمانگاه گفتن اصلا تزریق امپولای سه ماهه اختیاج به جلو گیری نداره با توجه به این که من قرص اورژانسی خوردم ممکنه خونریزی کنم اخه اصلا پریود نمیشم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه شما به روش آمپول ۳ ماهه جلوگیری داشته اید نیازی به استفاده از کاندوم ویا قرص اورژانس نبوده است مصرف قرص اورژانس در ۶ ماهه اول  بعد از زایمان در خانم های شیرده ممنوع میباشد ممکن است بعد از مصرف قرص اورژانسی شما دچار خون ریزی شوید