با سلام و خسته نباشید

من 14 هفته و 2 روزمه چند روز پیش جواب غربالگری اولمو بردم به دکتر نشون دادم گفت همه چی خوبه اما یه ازمایش دیگه نوشت که هفته 15 انجام بدم

Free bhcg

Ue3

Afp

Inihbin a

این ازمایش غربالگری دومه؟ پس چرا سونو ننوشته؟

اگه جواب غربالگری اولم خوب بوده پس چرا این و برام نوشته؟ یعنی جوابش بد بوده؟نگران شدم لطفا کمکم کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
انجام غربالگري سه ماهه اول و غربالگري سه ماهه دوم براي همه مادران باردار توصيه ميشود.
غربالگري دوم شامل انجام آزمايشاتي است كه فاكتورهايي را در خون مادر بررسي ميكند.
جاي نگراني نيست و اين غربالگري روتين است