سه ماهه که قرص دوفاستون میخورم پریودم از 35روز به 27روز کاهش یافته اما خون قاعدگی کم و سیاه رنگ و غلیظ دارم ایا این بخاطر خوردن قرص می باشد یا بخاطر رحم سرد ؟ایا مشکلی برای بارداری ایجاد میکند ؟قبلا هم کمتر اینطور بودم ولی الان خیلی بیشتر شده

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوفاستون براي تنظيم قاعدگي و از بين بردن بي نظمي در سيكل ها تجويز ميشود. در صورتيكه هنوز بصورت طبيعي پريود نشده و خونريزي طبيعي نداريد به پزشك جهت تكميل درمان مراجعه كنيد