ببخشید کارشناس محترم،من یبار سوال کردم،از نظر قارچ هم کرم واژینال و هم فلوکونازول و از نظر خارجی با پماد درموفیکس و کلوتریمازول موضعی درمان شدم و دکتر زنان معاینم کردن،گفتن عفونت ندارم و از حساسیته که سوزش دارم،بعد نزدیکی این سوزش خیلی شدید ترمیشه تا چندین ساعت،از دستمال کاندوم یا ژل و هرچیز غ طبیعی اصلااستفاده نمیکنم،الان این مشکل من که مخاط واژنم حساس شدن،درمان داره؟باید به دکتر متخصص زنان مراجعه شود یا داخلی یا پوست؟خسته کننده شده...خواهشا بگید کسی اینجور بوده تاحالا؟باید ستریزین خورد یا استروژن درمانی؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزيز قطعا بدون معاينه بيمار امكان تجويز دارو وجود نداره!
تشخيص وجود يا عدم وجود عفونت به عهده متخصص زنان يا ماما هست در صورتيكه شما مبتلا به هيچ عفونتي نباشيد حساسيت مخاط واژن بايد مورد بررسي قرار بگيره و علل اصلي رو مشخص و درمان مناسب انجام شود.