بی اشتهایی کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 65 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید. یه دختر دارم تازه وارد ۱۰ ماهگی شده. مشکلم اینه که غذا نمیخوره لب به هیچی نمیزنه. فقط سرلاک دوس داره و یکم میخوره. شیر خشکی هست و خیلی کم هم شیر خشک میخوره. به دنیا که اومد ۳۰ میل شیرمیخورد تا الان که ۱۰ ماهشه به زور ۹۰ میل میخوره.تا ۶ ماهگی خوب بود خوب وزن میگرفت. بعد ۷ ماهگی بردیمش چکاب وزن اضافه نکرده بود تا الان هنوز چکاب نبردمش. اما خودم متوجه میشم وزن نگرفته و روز به روز داره لاغر تر میشه. از لباساش از النگوهاش و دستبند دستش متوجه میشم لاغر میشه همش. چکار باید بکنم خیل نگرانم؟؟؟؟ هنوز هیچ دندونی هم در نیاورده و تازه ۱ هفته هم هست که چهار دست و پا میره و تلاش میکنه که بلند شه ولی نمیتونه. وزن تولدش۳۴۰۰ بود

پاسخ مشاور
سلام وزن فعلي اش در حال حاضر  چقدراست
بهتر است ازمايشات ادرار تيروييد اكووقلب انجام دهيد
براي دندان در آوردن هنوز دير نشده است نگران نباشید

تجربه شما

تازه وارد ۸ ماهگی شده بود برده بودمش چکاب ۸۴۰۰ بود فکـ میکنم.بعد از اون هنوز نبردم اما فک میکنم وزنی اضافه نکرده باشه چون لاغرتر شده

@maman_zahra#1

سلام دوست عزیز

برای پاسخ به سوال متخصصین باید در یک سوال جداگانه ، سوال رو  مطرح بفرمایید

این قسمت برای نظرات کاربران هست و متخصصین در نظرات شما پاسخگو نیستند