باردارم و تمام مدت استرس و دعوا داشتيم بچم چي ميشه

هفته ٢٧ هستم گريه زياد دارم دايم دعوا داريم طپش قلبم بالا رفته نگرانم بچم وقتي دنيا اومد نا اروم و عصبيو بد بشه يه اصلا اختلال داشته باشه

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو برای صحبتاتون انتخاب کردید برای ارتیاط بیشتر اسم من را نسترن بلک شاهی را داخل موضوع یادداشت کنید.
شما دلیل گریه و دعوا را مطرخ نکردید؟بهتر است که اول دلایل اختلاف و دعوا با نگرانی خود را بگویید تا بهتر بتوانم شما را راهنمایی کنم.
استرس و ناراحتی همان طور که می دانید در زمان بارداری آسیب به فرزندتان خواهد زد با این وجود هکمان طور که مطرح کردید برای آرامش فرزندتان تا می توانید آرامش خود را حفظ کنید به کارهایی که باعث آرامش می شود دست بزنید پیاده روی کنید، ورزش های سبک انجام دهید، افکار منفی را از خود دور کنید و احساس خوب مادر شدن را تجربه کنید و از دوران بارداری خود لذت ببرید.
با آرزوی آرامش برای شما
با تشکر