برادر شوهر بی ملاحضه

  1. سلام.خسته نباشین من برادر شوهرم 40روزه که اومده خونمون.متاهله و چون کارش تهرانه میاد اینجا.هر چند روزو یه بهونه واسه موندن میاره.یه بار میگه میخوام تا فلان موقع جابجا شم.یا وام بگیرم یا....

به هر حال قراره که حالا حالاها بیاد اینجا.منم شوهرم صب تا شب سرکاره و یه بچه 1ساله دارم.و اینجا غریبم و اینکه بی نهایت خستمو پسرم بدخوابه و کمبود خوابم دارم.وای که چقد دستور میده حتی لیوان آبو باید دستش بدم بخدا لباساشم میده میگه اتو کن.شوهرمم راضی نیس که بیاد از طرفیم میگه روم نمیشه بگم نیاد.به خواهرش گفت  که ایشونم گفتن که خانمت داره ثواب میکنه.به بابا مامانش گفت حتی باباش زنگ زد با برادر شوهرم دعوا که چرا میری ولی گوش نکرد.متاسفانه ایشون برنامشون اینه که تا چند ماه بمونه و حقوقشو پس انداز کنه که یه خونه رهن کامل کنه.و تا اون موقع من داغون میشم.حالا اگه ممکنه یه راه پیش پامون بزارین که دیگه نیاد.چند روز پیش منو شوهرم بخاطرش باهم دعوا کردیم.بخدا بریدم.ببخشید خیلی طولانی شد.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

من متوجه این موضوع هستم که قصد دارید مهمان نواز خوبی باشید وچون برادر شوهرتان هستند بی حرمتی نشود بهشون
وباتوجه به اینکه خانواده خودشون هم گفتن بهشون که نیایند خونه شما وبه نظرم اجازه ندهید کسی تا این حد وارد زندگی خصوصی شما بشود وباعث اختلاف بین شما وهمسرتان شود
اگر می خواهید چندماه آینده هم عذاب نکشید وبه غیر از ایشون به کس دیگری هم اجازه این کارو ندهید
پیشنهاد می کنم باهمسرتون به طور مشترک صحبت کنید وخیلی منطقی وجدی مسئله رو بازگو کنید..که شما یه بچه کوچیک دارید و وقتی برای سرویس دهی به مهمان دیگری رو ندارید..واینکه معذب هستید تنها در نبود همسرتون
به نظرم شما خودتون نباید اجازه دهید کسی از شما سواستفاده کند وظیفه شما نیست لباس برادر شوهرتون روا تو کنید... شاید اوایلش سخت باشد نه گفتن ولی وقتی چندبار بگویید وقت ندارم.ویا خسته ام..خودشون متوجه می شوند که خواسته بی مورد از شما نداشته باشند
اگر جواب نگرفتید می تونیدبا همسرشون ویا پدرمادرش موضوع را مطرح کنید
ولی برای عملی شدن خواسته تون مصمم باشید
موفق باشید