درس خواندن

سلام من در دوران مدرسه دانش اموز بسیار زرنگی بودم طوریکه  فقط زمانی به سراغ خاب یا تفریح یا تلویزیون میرفتم که درسهامو کاملا خونده باشک تمام نمرتن عالی بود و در بهترین دبیرستان شهرم درس میخاندم از سوم دبیرستان شروع کردم به مطالعه برای کنکور درسهای پیش دانشگاهی رو تابستون خوندم تستهارو قبل عید زدم نمراتم در ازمونهای ازمایشی حکایت از قبولیم در رشته پزشکی که ارزوی بچگیم بود رو میداد اما متاسفانه دقیقا از عید سال پیش دانشگاهی به طرز باور نکردنی تنبل شدم یعنی همش دوست داشتم بخابم یا مثلا هنگ گوش کنم یا خیال پردازی کنم اصلا برام مهم نبود فردا امتحان دارم طوریکه منی که اون قدر زرنگ بودم ترم دوم پیش دانشگاهی نزدیک بود تجدید بشم خلاصه اون سال من رتبه برای پزشکی نیاوردم ودو سه سال بعدشم کنکور دادم بازم هیچوقت نتونستم اونجور مثل قبل درس بخونم و بالاخره رفتم رشته زیست شناسی تمام طول لیسانسم از رشتم و دانشکام و همکلاسیام یدم میومد همش حس میکردم اینجا جای من نیس و باید الان سرکلاس پزشکی بشینم از طرفی وقتی بازم کنکور میدادم منسجم نمیخوندم و رتبم خوب نمیشد در نهایت ارشد همین رشته رو با رتبه افتضاح گرفتم چون چاره دیگه ای نداشتم بعدش ازدواج کردم الان دوساله میخام واسه دکترا بخونم بازم تنبلی میاد سراغم و بازم امسال قبول نشدم چکار کنم که مثل قبل بشم بخدا گاهی فک میکنم جادو شدم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزيز سلام
درروانشناسي به اين حالت شما مقاومت ميگن يني بصورت ناخودآگاه دربرابر خواسته ها واهدافتون معكوس عمل ميكنيد پيشنهادم به شما اينكه با يه مشاور چند جلسه مشاوره بگيريد تا به علت اصلي پي ببريد وبراي برداشتن مانع باهمكاري مشاور اقدام كنيد بعد ازپيدا كردن دليل شما ميتونيد با روانشناسان انگيزشي برنامه ريزي هدفمندي رو انجام بديد وطبق اون پيش بريد وبراي شروع ازاهداف كوچك وبرنامه ريزي كوتاه مدت استفاده كنيد اين باعث ميشه احساس رضايت وبدنبال اون انگيزه لازم براي ادامه راه روپيدا كنيد لطفا ازقدمهاي كوچك شروع كنيد .مشاوران تحصيلي ميتونند دراين راه به شما كمك هاي موثري بكنند البته به شرطي كه دليل اصلي اهمال كاريتون روپيدا كنيد.موفق باشيد