سلام.پارسال بارداری داشتم که به دلیل متوقف شدن رشد در ۶هفته و تشکیل نشدن قلب سقط شد.دیروز همسرم آزمایش اسپرم داد که تعداد رو ۵۱ میلیون زده ولی حرکتشو ۴۰ تا که باید بالای ۶۰ باشه و گفتن سرعتش پایینه.البته یک هفتس متوجه شدیم واریکوسل داره ولی دکترش گفت گرید ۱ هستو نیاز به عمل نداره و بهش ویتامین ای و یه مولتی ویتامین شامل د و ث و کا داده.حالا سوالم اینه راهی هست سرعت اسپرمو بیشتر کرد؟اصلا تعداد اسپرما خوبه؟ما شانس بارداری داریم ؟ممنون از لطفتون

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نكران نباشيد خيلي نكران كننده نيست ممكن است داروها كمك كند ايواي در صورت عدم پاسخ كمك كننده است