کم کاری تیروئید

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 189 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشین.من ازمایش تیروئید دادم متوجه شدم کم کاری دارم ۵ماهه اقدام و باردار نشدم .و TSH 16.4 هستش ایا خفیفه یا نه زیاده ؟؟تیروئیدم نذاشته باردار بشم ایا؟؟لطفا هردو سوالم رو جواب بدید ممنونم .

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. دوست عزیز شما حتما باید زیر نظر متخصص غدد دارو مصرف کنید تا تی اس اچ شما به حالت نرمال برگردد کم کاری تیروئید با نامنظم کردن پریودی و اختلال در تخمک گذاری باعث ناباروری میشود

تجربه شما

سلام خسته نباشید تیروئید منم ۵.۳ بود.کم کاری تیروئید دارم؟ شدیده؟