بارداری

84 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام ...خسته نباشید

۳۴ ساله هستم و اولین بارداری من هست

الان در ۲۰ هفته هستم

قبل بارداری متوجه شدم فیبرم ۷/۸سانتی در رحم دارم...رفتم دکتر گفت باردار شو مشکلی نیس

با بارداریم بزرگتر شد و به ۱۰ سانت در۱۳ هفته رسید...که با درد شکمی شدید برای چند روز بیمارستان بستری شدم اونقد حالم بد بود که خواستن ختم بارداری بدن

ولی شکر خدا

حالم بهتره و نگه اش داشتم

الان در ۲۰ هفته ۱۲در۹ سانت شده فیبرمم

خیلی نگرانم از رشدش

میترسم زایمان زودرس داشته باشم با رشد بدی که داره

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هرچند احتمال سقط در سه ماهه اول و احتمال زايمان زودرس در بارداري با فيبروم رحمي تا درصد كمي افزايش پيدا ميكند ولي در صورتيكه تحت نظر پزشك باشيد و مراجعات منظم داشته باشيد مشكلي نيست.
برخي مواقع پزشك با توجه به موقعيت قرارگيري فيبروم در رحم اقدامات خاصي نظير سركلاژ را نيز انجام مي دهند.

تجربه شما

شکر خدا به ۳۶ هفته رسیدم

خدا کمک کنه بچه ام سالم دنیا بیارم

ممنونم