سلام ،اقدام به بارداری کرده بودم دارومصرف کردم 28ماه پیش تاریخ پریودیم بوده امروز سه روز عقب انداختم آزمایش بتام 2بود ولی یکی دوهفته علائم بارداری دارم  دوهفته ای هم هست که شیاف اوتروژستان مصرف میکنم چیکارکنم  یعنی دیگه امیدوار نباشم این سری رو ؟منتظر پریود بشم یا باز آزمایش تکرار کنم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باتوجه به منفی بودن از پایش بتای شما احتمال بارداری خیلی ضعیف میباشد صبر کنید اگر تا ۱۰ روز آینده پریود نشدید آن وقت میتوانید از تست بیبی چک استفاده کنید