سلام و خسته نباشید

من 6 ماه اقدام کردم و نتیجه نگرفتم امروز رفتم دکتر گفت مشکلی نداری و برام امگا3،فولیک اسید نوشت و قرص تاموکسیفین.گفت از روز سوم قاعدگی مصرف کن تا دهم و دهم برای سونو بیا.خواستم سوال کنم کاربرد این قرص چیه؟آیا مشکلی دارم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. با توجه به اینکه شما فقط ۶ ماه هست که برای بارداری اقدام می کنید و مشکل خاصی هم به گفته پزشک خود نداشته اید بهتر است با توجه به عوارضی که این قرص دارد از تاموکسی فن استفاده نکنید صبر کنید اگر تا ۳ ماه آینده باردار نشدید  آن وقت از قرصهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنید