شوهرم عکسای...

سلام ممنونم ماروراهنمایی میکنید.من 5ساله ازدواج کردم وشوهرم اولین خواستگاری که رفته من بودم.بعدحالا همش عکسای پروفایلش رو شکست عشقی واینا میزاره یامتلک به کسی گفتن.نمیدونم چیکارکنم بهش میگم حتی دعوامون شده ولی میگه بهم تهمت میزنی یامیگه دلم میخواد توفکرت خرابه وگوشی خودمه واینا.چیکارکنم.ینی حس میکنم داره خیانت میکنه بهم ومنظورعکس ها کسی هست

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید .                                                                                                  دوست عزیزشک از موضوعاتی هست که در زندگی همه وجود داره ولی گاهی مواقع دردسر ساز میشه و زندگی را ویران می کنه .دو محور اصلی هر رابطه ای اعتماد و احترام است و اگر هر کدام از این دو اسیب ببیند رابطه را اسیب میزنه در واقع این دو خط قر مزهای است که نباید از ان عبور کرد .به محض اینکه بی اعتمادی در رابطه ای به وجود بیاید رابطه به سمت ویرانی می رود .شک در زندگی باعث از بین رفتن اخترام و اعتماد میشود و پناهگاه امن خانه و زندگی مشترک را به جهنمی تبدیل می کند.      به نظر من شما بهترین بودید که اولین نفر زندگی همسرتان مورد انتخاب ایشون قرار گرفتید پس به خودتون اعتماد داشته باشید که هنوز بهترین هستید البته این مستلزم این هست که شما بدانید که ان احترام و اعتماد را ازبین نبرید .و مهمترین کار دیگر این هست که شما بدون قید و شرط به او محبت کنید و خا نه ای امن توام با ارامش را برایشان تدارک بچینید .کمتر سوال کنید یا به او گیر ندهید .بازهم اگر سوالی از من داشتید من در خدمتون هستم فقط اسم من را ذکر کنید که سوال شما رو به من اختصاص بدهند . ممنون .موفق باشید .