دخالت مادرشوهرم

مادرشوهرم خيلي در زندگي ما دخالت ميكنه . من ميدونم كه صلاح پسرش روميخواد ولي با محبت بيش از حد همش بين ما اختلاف ايجاد ميكنه و نميذاره من و همسرم يك زندگي مستقل داشته باشيم . من خيلي خيلي براي استقلال همسرم تلاش كردم ولي با توجه به وضع مالي خوب هميشه قصد داره همسرم رو وابسته نگه داره . خوب هر كس ميدونه پول باد اورده خيلي خوبه و لي اينطوري درست نيست . من دوست دارم همسرم خودش زحمت بكشه . همين باعث شده در زمينه زناشويي و روابط عاطفي هم دچار مشكل بشيم چون همسرم از من بدش مياد فكر ميكنه من ميخوام زجرش بدم كه ميگم كار كن يا پول و كمك از كسي نگيريم يا ما بايد مستقل باشيم .  لطفاً بگيد چكار كنم.

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی لطفا به این سئوالات ابتدا پاسخ دهید:
شما و همسرتان چند سال دارید؟
شغل‌تان چیست؟
میزان تحصیلات؟
چطور با همسرتان آشنا شده اید؟
چند سال از ازدواج تان می‌گذرد؟ چند سال قبل از ازدواج همسرتان را می‌شناختید؟ آیا در آن دوران هم چنین مشکلاتی داشتید؟
همسرتان چند فرزند هستند؟ ایشان فرزند چندم خانواده هستند؟ چند پسر چند دختر؟ در مورد خودتان هم به این سئوالات پاسخ دهید.
شغل پدر و مادر شما و همسرتان چیست؟ رابطه پدر و مادر همسرتان با هم چگونه است؟ آیا در یک مکان یا آپارتمان سکونت دارید؟