عصب کشی دندون شیری

سلام

ببخشید کودک ۵سال اگه دندون آسیابش خراب شه نیاز عصب کشی کنه؟اگه عصب کشی کنه جاش دندون دائمی در میاد؟؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
در بيشتر موارد دندان هاي شيري كه دچار پوسيدگي ميشوند نياز به عصب كشي اطفال پيدا ميكنند.
البته اين عصب كشي مثل عصب كشي بزرگسالان نيست و تنها شامل تخليه عصب تاجي ميشه و معمولا عصب كشي و ترميم دندان در يك جلسه حدودا نيم ساعته انجام ميشه.
ريشه و تاج دندان هاي شيري و دائمي كاملا مستقل از هم هستند و عصب كشي يا ترميم دندان شيري هيچ اختلالي در رويش دندان هاي دائمي ايجاد نميكنه و رويش دندان دائمي طبق روال عادي اتفاق مي افتد.بنابراين جاي هيج نگراني نيست.