با سلام و خسته نباشید

من پسر 13 ماهه دارم تا جند ماه پیش خیلی راحت داخل صندلی ماشین خودش مینشست اما الان تا میزاریم تو صندلی ماشین شروع به گریه کردن میکنه و اصلا اروم نمیشه چیکار باید بکنم ؟

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
باید بررسی کنید که چه اتفاق یا عاملی باعث شده که کودکتون تو موقعیتی که آروم بوده ، الان نا آروم شده. بررسی کنید که از آخرین بار چه اتفاقی افتاده که واکنش کودکتون اینجوری تغییر کرده و در صدد رفعش باشید. شاید کودکتون از چیزی ترسیده یا احساس عدم امنیت و دوری از شما باعث بروز این رقتارش شده. پس تا جایی که میتونید با اعمال و حرفاتون بهش بگید که در کنارش هستید و ازش مراقبت میکنید. با وجودی که گریه میکنه توی صندلی خودش بذارید بشینه و مقداری تحمل کنید تا متوجه بشه که باید شرایطو بپذیره. اما کاملا بهش توجه کنید و بهش احساس امنیت بدید.
 شاد و موفق باشید