حمام کردن نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 96 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. ببخشید در تابستان نوزاد 3ماهه خودرا در هفته چندبار میتوانم به حمام ببرم؟ ایا 3بار حمام در هفته زیاد است و نوزاد ممکن است سرما بخورد؟

پاسخ مشاور
سلام نه مشكلي ندارد

تجربه شما

البته کوچولوی من دوماهشه وقتی دنیا اومد-2600 داشت خیلی ریزه و کوچولو بود الان تازه شده اندازه بچه هایی که دنیا میان 3800

من بچمو هرروز میبرم حموم. یکی از دکترا میگفت حموم برای نوزاد لذت بخشه.

البته من برای اینکه بچم سرما نخوره اول حموم رو گرم میکنم بعد مدام اب میریزم روش که احساس سرما نکنه. و داخل حموم خشکش میکنم و همونجا داخل حموم لباس میپوشونم. البته درب و پنجره ها بسته و کولر و پنکه هم خاموش یه پتو هم میندازم روش و بهش شیر میدم و با ارامش میخوابه وقتی هم بیدار میشه اروم روغن بدن میزنم. اگرمراقب باشی هرروز هم ببری حموم اتفاقی نمیفته نگران نباش.

اما وقتی قصد دارم بیرون برم اونروز بچمو حموم نمیبرم

@باران#1567

منم یروز درمیون میبرم. اخرشبا میبرم که بتونه راحت بخابه. ولی نمیتونم توی حموم لباس تنش کنم. حوله میندازم میارم تو اتاق دربسته تنش میکنم. خونمونم گرمه. کولر نمیزنم.

بعد شوهرم غر میزنه که زیاد حمومش میکنی سرما میخوره😒