سلام من نوزادی دارم که الان ۳ ماهش رو دو روز دیگه تموم میکنه از بدو تولد تا دو ماهگی شیرمو میخورد ولی از وقتی رفته تو سه ماهگی شیرمو نمیگیره گریه زاری میکنه به غیر از شیر خودمم تا حالا نه چیزی میدادم نه شیشه شیر گرفته الانم دیگه وقتی شیشه شیر میدم تا بتونم شیرخشک بدم لااقل اصلا نمیزاره دهنش بمونه بالا میاره با قطره چکان و چیزای دیگه هم امتحان کردم تا بتونم شیرمو بدم بخوره ولی فایده نداره . تو خواب هم نهایتا ۵ دقیقه شیر میخوره.....تو رو خدا کمکم کنید😭😭😭😭😭😭😭😭

پاسخ مشاور

سلام. شيرخوار شما مبتلا به ريفلاكس مخفی است برای درمان آن اقدام کنید  و غذای كمكی را از ٤ ماهگی شروع كنيد