سلام وقت بخیر...

من ۳۰ ساله هستم و با وزن۸۸ و قد ۱۶۸. از قبل از بارداری مقدار كالری دریافتی بدنم رو روی ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ فیكس نگه داشتم و همین رویه رو در بارداری هم ادامه دادم... میخوام ببینم احتمال این هست كه من ذخایر چربی ام در دوران بارداری ام كم بشه و چون اون مقدار تغذیه رو سعی دارم سالم و مفید باشه دیگه اضافه وزن بیشتری نگیرم.؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
بهتر بود قبل از بارداری وزنتون رو پایین تر میاوردید تا شرایط بارداری بهتری رو هم برای خودتون هم جنین فراهم میکردید.با شرایطی که فرمودید 1700 کیلوکالری قبل از بارداریتون کمی زیاد بوده.
در حال حاضر با توجه به زمان بارداریتون شرایط متغیر هست. معمولا توی سه ماه اول بارداری افزایش وزن قابل توجهی رو پیش بینی نمیکنیم بنابراین افزایش انرژی رو هم توصیه نمیکنم (مگر در مورد افراد کم وزن). در مورد شما باید عرض کنم که به هر حال شما با افزایش وزن مواجه خواهید شد و تا حدی هم این افزایش وزن بایستی باشه چرا که انرژی لازم جهت شیردهی از همین ذخایر تامین میشه اما بایستی حتما تحت کنترل باشه. یعنی اگر افزایش وزن بدون کنترل اتفاق بیفته اثرات بدی رو به جا  میزاره. با توجه به ابنکه زمان بارداریتون رو نگفتید نمیشه در مورد میزان انرژی مورد نیازتون نظر داد.

با احترام