لاغری

سلام، از وقتی یادم میاد چاق بودم اما قبل از ازدواج ایده ال و نرمال شدم، بعد از دوران شیردهی، 72،بودم که کم کم زیاد شدم، الان اراده ندارم، دارم افسرده میشم، هیچ چیز بهم مزه نمیده اما میخورم، با عذاب، امید ب لاغری ندارم، اراده هرکاری دارم ب جز لاغری، کمکم کنید، خیلی ناراحتم...

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
بهتر است ابتدا با دارو های لاغری تحت نظر متخصص شروع کنید، وقتی چند کیلو وزن کم شد بهترین انگیزه بوده و رژیم را شروع خواهید کرد.
دکتر پیام فرح بخش