با سلام پسر من تازه 2 ماهش شده.از اول چون شیرم خیلی کم بود بهش شیرخشک دادم.شیر خودم بعداز یک ساعت دوشیدن 30 سی سی میشه از اول هم همین مقدار بود.نه کم شده و نه زیاد.می خواستم بپرسم آیا احتمال زیاد شدن شیرم هست؟اگر هست چطوری؟ممنون
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مصرف مایعات فراوان و غذای کافی و شیردهی در شب و کاهش دادن شیر خشک -هر چه شیردهی شما بیشتر شود میزان شیر اضافه می شود کاهش استرس هم اثر دارد.