افزایش وزن

با سلام و وقت بخیر ، من میخوام در ماه حداقل ۲ کیلو وزن  اضافه کنم. یه بار امتحانی پیش رفتم صبحونه اکثرا تخم مرغ آبپز میخوردم ۲ تا با سبزی و گوجه، روزی سه وعده آبمیوه طبیعی میخوردم اتفاقا نتیجه هم داد،تو یه ماه یک کیلو ونیم اضافه کردم ولی همیشه در حال خوردن بودم، دوباره به مدت طولانی بی اشتها شدم طوری که از غذاخوردن بدم اومده، استرسم دارم ، میخواستم کمکم کنید راهی پیشنهاد بدید لطفا که چاق شم و افزایش وزنم بیشتر در ناحیه ران و بازوهام باشه خسته شدم بخدا ، قدم۱۵۹ و وزنم۴۳

پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام دوست عزیز
اضافه وزن به معنای بیشتر خوردن نیست
باید متناسب روی ازایش وزن کار کنیم که پایدار باشه
و کنار رزیم برنامه تمرینی و مکملی مناسب نیازه
که با مراجعه حضوری و تنظیم برنامه غذایی می تونید به نتیجه دلخواه برسید
موفق باشید