پریودنشدن باوجود تزریق پروژسترون و مصرف ده روزه دوفاستون

با سلام

من اخرین عادت ماهیانه ام بیست و هشت اسفند بود با مصرف قرص دوفاستون

متاسفانه تنبلی تخمدان دارم. اوایل اردیبهشت چون پریودم باهم عقب افتاد به یه دکتر دیگه مراجعه کردم که بعداز سونو بهم دوباره گفتن تنبلی تخمدان دارم و دوتا پروژسترن دادن تا عادت بشم و  از ماه بعدش چون یکساله اقدام کردم و باردارنشدم  با دوفاستون  چند ماه منظم کنم عادت ماهیانه مو

من دوتا پروژسترون رو تزریق کردم اما تا بیست رو بعدش پریود نشدم برای پریود شدن شروع کردم به دوفاستون خوردن و ده شب خوردم اما الان حدود چهار روز هم از این میگذره ولی هیچ اثری از پریود در من نیست بااینکه بعد از مصرف  ده روزه دوفاستون حتما تا دو روز بعدش پریود میشدم

چند ماه پیش ازمایش کامل هم دادم که مشکل خاصی نداشت

طبق دستور دکتر متفورمین و ویتامین ای  مصرف میکنم

بی بی چک هم مدام استفاده میکنم که منفیه

الان مشکل چیه که من عادت نمیشم ممکنه باردار باشم ؟یا مشکل تازه ای پیش اومده؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به منفی بودن تست بیبی چک شما احتمال بارداری وجود ندارد باید صبر کنید پریود میشوید ممکن است علت تاخیر در پریود  شما استرس واضطراب باشد موفق باشید