سلام،من یک ساله تو اقدامم و شش ماه پیش عکس رنگی رحم انسداد لوله چپ رو نشون داد..ولی تخمدان راست و لوله راست نرمال بوده،چرا باردار نمیشم?

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به بسته بودن لوله چپ رحمی شما طبیعی است که بارداری شما به تعویق بیافتد زیرا هر ماه یک تخمدان تخمک آزاد می کند واین طور نیست که هر دو تخمدان با هم تخمک آزاد کنند میتوانید زیر نظر پزشک معالج خود از قرصهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید