سلام قد من ۱.۶۸ هست

وزنم قبل بارداری ۸۲ بود و آخر ۹ ماه شدم ۱۰۲ کیلو گرم

بعد از تولد پسرم شدم ۹۵ و بعد از چند ماه شدم ۹۰

مدت هاست توی رژیمم و به شکل عالی دارم سایز کم می کنم به راحتی همه میگن لاغر شدی اما متاسفانه حتی یک کیلو هم کاهش وزن ندارم کاهش سایز خیلی خوب اما کاهش وزن صفر همچنان ۹۰ کیلو هستم و همه میگن اصلا بهت نمیاد  ۹۰ کیلو باشی

می دونم که احتمالا چربی سوخته و ماهیچه ساخته شده است اما من می خوام وزنم بیاد پایین تا در آینده کمردرد و زانو درد نگیرم من این همه ماهیچه اصلا نمی خوام .

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام.
بهترین کار اینست که توسط دستگاههای سنجش توده بدن بررسی انجام شود تا نسبت چربی و ماهیچه مشخص گردد. سپس یک رژیم اصولی تحت نظر متخصص تغذیه و در نهایت ورزشهای هوازی را به شما توصیه می کنم
دکتر پیام فرح بخش