کاهش میل جنسی

سلام خسته نباشید

من و همسرم از لحاظ میل جنسی هماهنگ نیستیم من خیلی گرمترم و اذیت میشم ایشونم هیچ کاری برای اینکه خودشون گرمتر شن نمیکنن کلا مهم نیس براشون

من خیلی سرچ کردم فهمیدم قرص سپیرترون استات برای کم کردن میل جنسی موثره

  • میخواسم بدونم مصرفش عوارض داره؟طرز مصرفش چطوره؟ایا جلوگیری هم میکنه؟تو 6 ماه اول شیر دهی میتونم استفاده کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

قبل از اینکه به سوال شما پاسخ بدم لازم میدونم در مورد یک جمله شما توضیح بدم واز شما میخوام که بهش دقت کنید

(ایشون هیچ کاری برای اینکه خودشون گرمتر شن نمیکنن کلا مهم نیس براشون ) شما چقدر برای تغییر این شرایط تلاش کردید؟؟ ایا فکر میکنید این مشکل ایشونه وخودشون باید اقدام کنن ویا شما هم در افزایش ویا کاهش میل جنسی ایشون میتونید کمکشون کنید ؟

میل جنسی هم در مرد و هم در زن با مسائل روحی- روانی اطرافش  رابطه مستقیم دارد، مهمترین آنها میتونه چگونگی رابطه عاطفی با همسر مشغله ذهنی کار بیش از حد افسردگی یا اضطراب بیکاری، مشکلات مالی،  و بسیاری از مسائل دیگرباشه که  می توانند میل جنسی مرد را تحت شعاع قرار دهند

پس در مرحله اول از شما میخوام که شرایط رو بررسی کنید وببینید ایا مشکلی در رابطه  هست یا خیر

در مورد مصرف قرص باید بگم  متاسفانه بسیاری از افراد عادت دارند به طور خودسرانه دارو مصرف کنند.  اما واقعیت این است که تشخیص بیماری و تجویز دارو مقوله ای پیچیده بوده و عوارض جانبی گسترده ی داروها بخشی از همین پیچیدگی می باشد. چه بسا درمان دارویی یک بیماری که با هدف بهبود در یک ناحیه از بدن انجام می شود ، منجر به بروز عارضه در ناحیه دیگری گردد. پس لازم است که هر دارویی تحت نظر پزشک متخصص آن بیماری و در مدت تعیین شده مصرف شود. برای کنترل تمایلات جنسی در موارد اختلال جنسی قرص سیـپروترون استات به آقایون تجویز میشه ومعمولا برای خانومها نوع دیگری از این دارو بنام سیپترون کامپاند  تجویز میشه که برای کاهش میل جنسی نیست

قرص کامپاند در موارد اختلال جنسی تجویز نمیشه ولی به عنوان یه داروی ضدبارداری به خانم ها تجویز میشه.

استفاده از آین دارو  در دوران شیردهی منع شده است و شما نباید از این قرص استفاده کنید چرا که نه تنها به دلیل هورمون هایی که در این قرص وجود دارد باعث کم شدن شیر شما می شود بلکه باعث می شود مواد این قرص از طریق شیر وارد بدن نوزاد شما شود و مشکلات جدی برایش ایجاد کند. پس لطفا از مصرف خودسرانه این قرص خودداری کنید

پیشنهاد من به شما دوست عزیز اینه که با همسرتون صحبت کنید وبگید که با تمام رضایتی که از زندگی با ایشان دارید ولی فکر میکنید مشکلی در رابطه شما وجود دارد که به هردو شما مربوط میشه و در کیفیت رابطتون تاثیر گذاشته وبهتره با یک سکس تراپیست مشورت کنید

متخصصین در حوزه سلامت جنسی حتما میتونن به شما کمک کنن تا مشکلتون حل بشه ودر صورت لزوم هم دارو تجویز میشه

موفق باشید