ترشحات بارداری

سلام من در هفته نوزده بارداری هستم.بعضی وقتا ترشحات متمایل به زرد البته بدون بو و خارش و سوزش دارم.همچنین گاهی اوقات ترشحات چسبناک سفید رنگ دارم که کش می آید.آیا خطرناک است؟ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در بارداری به علت تغییرات هورمونی ترشحات خانمهای باردار زیاد میشود بعصی وقتها سفید رنگ ویا بی رنگ ویا لیمویی رنگ میشود مهم این است که خانم باردار سوزش وخارش نداشته باشد وترشحات ان ها بدون بو باشد پس شما نگران نباشید  مشکلی ندارید وترشحات شما نرمال می باشد موفق باشید